I should be dancing - yeah

Okej så helgen var alldeles fantastiskt bra. Reste mot Stockholm med finJenny; tax free, nagellackning, sminkning, lunch och fika på båten. Och prat prat prat.

Väl i Stockholm tog vi oss det snabbaste vi kunde till en lägenhet i Skärmarbrink. Där var det full aktivitet med bara en massa bra personer som stökade och bökade i köket. Det skulle nämligen bli Fois Gras-middag med Trois grand chefs! Fint värre. 8 lindyhopspersoner satt vi runt bordet i det lilla köket och skålade i saffranssmakande förrättsvin, åt äkta fois gras (gåslever) från Frankrike på äkta franskt bröd (importerat från Frankrike!!?!) med äkta fransk löksylt till. Efter det en supergod fisk- och skaldjurssoppa till varmrätt. Omnomonom..! Avslutningsvis créme brulée des Iles d'Åland med bränning vid bordet. Ja ni hör ju. Dog godhetsdöden ungefär 5-6 gånger under kvällen. Efter denna spektakularitet tog sig hela packet till närmaste tunnelbana och raka vägen till Chicago! :D

Ja, alltså dansstället Chicago på Hornsgatan. Där dansades det vilt: lindy, jazz och balboa tills stängning. Vid det laget måste en ju luta sig mot en stolpe för att orka stå överhuvudtaget. 

Nästa dag åkte jag hemåt över havet igen tillsammans med finJenny och finEmma. Har nu grym dansabstinens som ni säkert kan förstå. Tittade även på Mellorepris när jag kom hem och blev med ens förälskad i Alcazars låt, framträdande, kläder och hela discoAURA! Har nu lyssnat på låten varje dag så fort jag ska nånstans och då går/cyklar jag liksom snabbare och allt blir väldigt mycket roligare. Bra.




/J