She's so lucky

Har idag varit på 3 timmars workshop med Karoliina Lahdenperä (hon som vann Floor filler på tv 3, år 2006..?). Hon var så genuint trevlig och danserna var jätteroliga och bra! Var stilarna Feminine vibe, house och lite nytt för mig; waacking. IIIIHHHH vad man blir LYCKLIG av detta fenomen DANS!?!?!?

Annars är jag rätt pepp sådär övrigt också. Ser för tillfället ljust på framtiden, både lite längre fram det kommande året och inom närmsta veckan. Vad som händer på torsdag (JA DEN HÄR INKOMMANDE TORSDAGEN!!) är att jag åker till landet med en året runt temperatur på 4-6 grader, små hästar, sprutande vattenhål i marken och en av världens största bananexporter: ISLAND!!!! 
- Wow! men varför ska du åka dit Jonna? tänker ni då med frågande små blickar.
- För att det är ett av världens största bananproduktioner förstås!!! utropar jag förtjust till svar med stadig stämma.
- Ja det. Men nånting annat?
- För att det bor så himla gulliga HÄSTAR där förstås!!! Som har stora fluffiga manar och mörka nyfikna ögon under stora burriga pannluggar förstås!!!
- Ja det är klart. Men kanske nåt annat också?
- Ni menar det faktum att duschvattnet luktar svavel, för att deras traditionsrätt är hákarl-jäst hajkött som jag inte tror jag vill äta?! Eller att vi ska bada i Blue Lagoon ?!?!!



- Ja det förstås...! Men liksom VARFÖR?
- Därför att jag har så himla lyxigt att jag får åka dit med mitt jobb! Och jag betalar ingenting! HAHAHAHA! Lucky me!!

/JONNA. SOM IDAG GILLAR UTROPSTECKEN OCH CAPS LOCK!!!