La la la la la la

Jonna!!! Var är du???? Kom och hjälp mig!! Med bloggen!!!

Ja.

Idag åt jag en vegetarisk pasta sallad med bönor och get ost från café bönan - gott gott gott!
Idag var jag första gången i hela mitt liv på power yoga - intressant, trevligt, och jag tror att det är bra för denna unga dam med lite sol hälsning och hunden och andas s s s s s z z z. För hon sa det så. Hon som höll träningen. "ANDAS S S S S S Z Z Z ...."

Sedan var jag på tanssi! Ny dans, ny koreografi, nytt nytt nytt.

På tal om nytt är det ny period (en dålig med åtta på morgonen shafs och klockan 4 på kvällen strunt) och oj oj oj hur ska det här gå för fröken Lisa? Så mycket att göra och så lite tid... Jaja. Sova kan man göra när man är död. Vilket, med det här schemat, antagligen kommer ske inom en snar framtid. Yiihaaa!

Undra vilken sång jag skulle vilja ha på min begravning? Andra tycks fundera på sådant jämt och ständigt men jag har då int tänkt ut någon! Panik! Hm.... kanske den här:



HAHAHAH!

Nä jag bara skojade för att min kära vän Mändi hatar den här låten och det skulle ju vara fantastiskt roligt om denna spelades på en begravning - vald utav den döde. Dessutom som ett skämt till dess vän... HAHAHHA!

Påminner mig om då sångaren Salem Al Fakir en gång berätta på en spelning att någon hade önskat att få spela en av hans låtar på sitt bröllop. Han hade blivit helt galen och sagt att de fick absolut inte spela den där låten de önskade. Låten gick så här:



Älskar då folk missuppfattar texter och budskap i låtar :D För att jag kanske är en utav dem. Hehe... Lisa, 12 år "FBI FBI ay ay ay aya!" (orginal text "Lift me up lift me up higher and higher") Ups!

Jaja... nu ska jag sluta och jag återkommer inte förrän Jonna kommit tillbaka och tröstat vår stackars blogg från den misshandel jag utsatt den för.

HÄJDÅ!

//Lisa and it's my life