Glad midsommar och happy halloween!

Igår firade jag Midsommar i Hammarland (en kommun på Åland). Det var en överrasknings- och välkommen hem fest för en kille som varit i australien de senaste månaderna och missade midsommar. Så därav temat. Vi var i ett stort garage och hade midsommarbuffé med silltårta, svartbröd, gravad o rökt fisk, gubbröra o pajer och nästan alla var sommarklädda i ljusa klänningar och shorts. Tror faktiskt den här 30 okt-midsommaren var den jag frusit minst under! Kan berätta att huvudpersonen blev vääldigt överraskad när han kom in i det tysta mörka garaget, lamporna tändes och det stod typ 16 pers där och ropade :D Var en jättekul fest och roligt när det var många personer där som jag inte träffat förr (är liksom ett rätt sällsynt fenomen på Åland)! Dessutom restes en 6 m midsommarstång med granriskransar och julgransbelysning ute på gården. Mycket vackert!
Sen blev det, surprise surprise, Archen. Konstigt att ALLA festvägar alltid leder till Arken..!



Ja, Felix stör en ingenjör tycker jag är jättekul! Och om jag ska fortsätta tv-bloggandet och tipsa om ett annat roligt program så är "Sveriges skönaste familjer" (på kanal5play) något jag rekommenderar varmt! Sååå sköna familjer och personligheter. Och vill man få sig ett extra gott garv är typ fjärde avsnittet, ca 29 minuter in, en pärla! AHAHA det är så komiskt! Men roligast är det förstås om man ser avsnitten i ordning och lär känna personerna först :)

Hmm. Jag skulle verkligen kunna jobba med det här; sitta och blogga om tv-program! Och däremellan vill jag göra röster till tecknade filmer och däremellan dansa och spexa! Ahh, the dream!

Nä nu måste jag fortsätta försöka pressa ihop en lagom lätt och rolig danskoreografi som jag ska hålla för ett par barngrupper på Träningsverket om några veckor. Piece of cake! NOT! Kreativiteten flödar. NOOOT! Hjälp..? Någon?!

Vad är det ni vill, säg bara till!
Men stå ej still, det är söndagschill!            (ehh.. Förklaring: katastrofalt rap-försök)

/JonnanZa