Jag är så glad, för jag är nöjd

Imorse vaknade jag med en så skön känsla. Försökte tänka efter om det var nånting jobbigt som jag istället borde oroa mig för. Är ju ofta så när man lider av Filifjonk-syndrom. Men jag kom inte på någonting och den bästa känslan av nöjdhet spred sig som varm kolasås i hela kroppen, minus efterföljande åderförkalkning :-)

Steg ur sängen med träningsvärk i vaderna pga helg fylld med lindyhop och dans. Bra orsak till värk! Igår höll jag prova-på-lektion i autentisk jazz. Gick bra och alla sa så snälla saker efteråt att jag inte kunde bli annat än lycklig. Skickade också in min uppsats om genus som jag känner mig riktigt nöjd med. Och då spelar det för ett ögonblick inte så stor roll att jag borde ha börjat skriva på nästa uppsats redan. Det måste få vara lite stressfritt och bra en stund också.



Gick ut på promenad imorse och lyssnade på podcast i ett solljus som värmde. Åt knäckebröd med smör och spetspaprika till frukost - enkel men smaskig kombo. 
Har läst favoritbloggar om bra saker och även sorgliga men viktiga.

Klockan ett har vi lektion med rep inför slutproduktionen. Älskar dom timmarna och vill aldrig att de ska ta slut! Imorgon samma sak på Göta 9-12. Och på kvällen åker jag och Lisa till Åland. En sån grej kan jag bli på så bra humör av; planen på att få resa till Åland med Lisa.

Och på torsdag packar vi ihop hela familjen och åker till Österbotten!! Längtar så infernaliskt mycket efter hela knippet släktingar som finns där. Längtar efter alla tusen traditioner som vi arbetat fram. Och memma!


Kanske inte riktigt tradition (än) men bland annat detta gjorde vi under förra årets österbotten-påsk-besök.


Lyssnar också på den bästa spotifylistan exakt i detta nu vilket kan bidra till extra peppighet och ljus världssyn. Listan heter "och så kom våren". Ihopknåpad av grymma listmakaren sandrabeijer (niotillfem).

/Jonna