En lista

Låt som när du är ledsen sörjer till?

Hmm. Svår fråga.. (Bra början på den här listan…) Sitter sällan och lyssnar på nån speciell musik när jag är ledsen. Är jag ledsen tänker jag nog inte så mycket på vilken musik som skulle passa till min ledsenhet? Som att jag skulle tro att jag är med i en film eller nåt..? (sorry ni som lyssnar på vissa låtar när ni är ledsna… Det är säkert inte så ni tänker!) Typ som när man gråter och samtidigt tittar sig i spegeln. Intressant ja, men liksom hallå är jag ledsen nu eller bara fascinerad av mig själv?

 

Beroende av:

Youtube, instagram, vissa bloggar. Internet <3 <3 <3

  

Vad tror folk om dig?

Att jag är rik.

 

 
 

Stämmer det?

Haha nej! Tror inte att nån tror att jag är rik. (fast kanske jag är det..? Haha, nejje! Eller?? Men nej. Elleeeeeer?? :P)

 

Vad får du oftast komplimanger för?

Att jag har pluggdiscliplin. Fast jag vet inte om jag tycker det stämmer. Jag pratar väldigt mycket om plugg men om jag gör det sen? Men okej, nu har jag faktiskt varit rätt duktig på det under den här utbildningen. Faktiskt.
Sen brukar också folk vara väldigt snälla och säga att jag är bra lärare på mina danskurser. Och då blir jag så hiiiimla glad och tacksam för det är ju ungefär det bästa jag vet!

 

Brukar du skratta för dig själv?


Ja. Älskar när någonting är så jätteroligt att jag måste skratta för mig själv.

 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?

Två mess från igår (detta inlägg är skrivet den 3.5) är ganska kul faktiskt (ganska alltså), för dom har inget med varandra att göra egentligen.
Ett från Bella: Vi är här!
Ett från Sandra: Är ni här?

HAHAHAHAHAHAHAHA

Det allra senaste var från Jonas där han berättade om sin gårdag.

 

Nästa mål i ditt liv:

Att kämpa igenom fysiologikursen nu i maj! Då har jag klarat hela första (asjobbiga! Men roliga) terminen på utbildningen och kan då med gott samvete fira med att live the dream i usa i juni!!

 

Hur svarar du i mobilen?

”Jonna”. Sådär lagom mystiskt och vill-veta-mer-svar.
 

 

Vem ringde dig senast?

Mamma. Ungefär den enda jag pratar i telefon med.

 

Antal timmar sömn inatt:

8,75 timmar.

 

Tycker du om din pappa?

Väldigt mycket. Min pappa är bra på att fixa saker, få mig att skratta, att ”ta människor” på bra sätt, klippa häcken på villan (den är lång!), bygga saker, lägga nät, köra båt, ordna kalas, tycka om naturen, fågelarter, rita, laga mat och sånt där annat som är viktigt.

 

Brukar du komma i tid?

Ja nuförtiden är jag nog bra på det.

 

När mår du bra?

Det mest självklara svaret är när jag är på Villan i början på augusti, solen lyser, det är varmt, allt är lugnt och ingen är på väg därifrån. Någon mamma/syster/kusin/moster ligger på filten bredvid på stranden och vi läser böcker. Vi har just varit och simmat för att svalka av oss och nu värmer solen upp oss igen och det är som i Mumindalen. Okomplicerat och som det alltid har varit.

 

Hur känner du dig nu?

Bra. Mätt på blåbärspaj och chokladbollar. Njuter så O.ER.HÖRT av friheten i att slippa plugga!! *Emoji med hjärtögon* och *emoji med fridfull bergstopp*

 

Vanligaste färg på dina kläder:

Ganska blandat skulle jag säga. Lever ju mycket i träningskläder nuförtiden (pga utbildningen) och då blir det blandat med svart och färgstarkt. Försöker oftast inte vara helt svartklädd. Men ibland blir det ju så ändå och en kommer ju inte ifrån att det är very stylish. 

 

((.....Obs bilderna är ironi. Kändes viktigt att säga det nu))

Var du aktiv i skolan?

Jag ÄR aktiv i skolan! Går inte annars :))))

 

Favoritdryck på morgonen:

Vatten.

 

När brukar du oftast gå och lägga dig?


Försöker mig på runt 23 men oftast blir det senare. Mot tolv... Men cirka prick då däckar jag.

 

Är du blyg?

I större folksammanhang kan det nog bli så. Är inte rädd för att prata om nån tilltalar mig men är inte den som ropar ut saker (haha vad kul det skulle vara?! Och tourette-sigt), pratar högst och mest för att få höras i ett gäng där jag inte känner mig helt trygg, t.ex om jag tror att det förväntas något smart av mig. Har som sagt lite fobi för att uppfattas som dum och korkad (ehh, självklarasvar.nu).
Meeen känner jag mig trygg så vill en ju gärna ’spexa till det’! haha :’D *tokig tjej

  

Sysslar du med någon idrott:

Gick ju på ridskola men det kanske inte räknas. Var bland annat med i en hoppspecial-grupp. Så det var väl lite sportigt iaf. Men nej annars är ju dans och vanlig träning min grej --> ångest av tävlingar.

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?


Eum mja typ.. Men kanske mer charmad och betuttad vid första ögonkastet. Sen tror jag nog kärlek, riktig kärlek, behöver lite mer tid än ett eller två ögonkast.

 

Är du bortskämd?
Oooja :PPPpppPPp