Perfekt

Idag är en riktigt sådär bra dag som bara fredagar kan vara. Jag är ledig men steg upp klockan 06.50 (!!!!!!!!!!!!), drack ett stort glas vatten och gick ut på promenad (!!!!!!!!!!!!) i snöstorm (!!!!!!!???)...........
Hmm.. börjar nu starkt tvivla på om jag verkligen ska berätta det här? Verkar ju totalt knäpp. 

Men grejen är att ibland (med betoning på IBLAND..) är det så väldigt skönt att stiga upp tidigt fast man inte måste. Kanske just för att man inte måste. Gå ut och gå i fred med en riktigt bra podcast i öronen, äta frukost tidigt, halvligga i sängen och se på tv och läsa hemtrevliga bloggar medan vinden viner utanför fönstret och snön kastar sig mot fönstren. Kanske rita lite, skriva lite och sen när man hunnit med en hel massa mys och flera koppar te tittar man på klockan som bara är elva och hela dagen är fortfarande kvar?! Superbt.

Och för er som undrar: Ja mitt liv är perfekt och imorgon kommer Sköna hem och gör ett reportage om allt det perfekta i mitt perfekta liv. Ska stå i mitt vitmålade vardagsrum med vita möbler, med en gigantiskt stor kopp te mellan mina händer. Och bara vara.. Perfekt.



Typ såhär nånting då, lite enkelt och praktiskt.

/J

Bild från Sköna hem