Helgkonklussion

Är väldigt inne i en diskutera-period. Det är man väl kanske hela tiden så länge man är social och träffar människor men nu har det blivit extra mycket av såna här intressanta och djupa diskussioner. Sådana som lämnar en fundersam och med ännu större diskussionsbehov. Gillar det. Känns som att jag mycket långsamt och väldigt ödmjukt börjar förstå mig på det här med livet liiite lite mer undan för undan..?


Spenderade fredagen med mamma. Var till veterinären med Moja, sen var vi hemma och blev på strålande humör av ett litet personlighetstest mamma gjorde. Skrattade nästan ihjäl oss vilket alltid är välkommet och efterlängtat. Sen for vi till Maxinge. Jag köpte svarta byxor med läderimitation (älskar dem lite oväntat nog), svarta haremsbyxor (älskar dem också mycket oväntat nog) och en svart simdräkt. Den var dyr men kassakillen gav mig 10 euros rabatt. Han sa att det kanske var fredagsrabatt.. Jag väljer tänka att det var kassaflirt-rabatt, hehe.
Klockan 18 mötte jag upp tre ladies av bästa sort på Park. Vi åt middag, tog en aw och pratade om ungefär allt som är viktigt, svårt och roligt i livet. Väldigt innehållsrika och effektiva timmar måste jag säga. Blev helt upprymd över att jag känner så smarta och intressanta personer!?


Spenderade lördagen med Sara. Vi åkte till Träningsverket och var i gymmet. Jag agerade hennes pt och vi var båda himla duktiga. Sen var vi i min lägenhet en stund och kollade youtube-klipp innan vi åkte till hm och sara provade kläder och jag provade skor (som jag vill ha men inte.får.köpa..!!) (iaf inte den här veckan.......). Därefter inköptes godis och sen hängde vi i soffan med Moja, tittade på film och åt det inköpta godiset. Lyckad lördag!


Idag har jag promenerat, sett en båt som låg med fötterna i vädret som kanske är det allra bästa sättet att spendera en söndag och nu tittat på en film (i soffan med fötterna i vädret) som passar alldeles förträffligt bra in i min diskutera-period, nämligen Before sunrise (sv: Bara en natt). Såg en film för väldigt länge sen (vi snackar pre 1999) som jag tyckte så mycket om men fick aldrig veta vad hette. Har hört om Before sunrise tidigare men aldrig vetat att det var just den filmen. Nu såg jag den igen och den var allt som jag minns att den var; stämningsfull, äkta, fantastiska dialoger och romantisk på det bästa sättet. Fina söndag!

 

/Jonna