SÅja

Tentan avklarad YEEEEAHzzzA! Mitt liv kan börja igen. Inte för att jag pluggat så frenetiskt på tentan som jag kanske borde ha gjort hehehe... Men tillräckligt för att bli en stor smula knäpp iaf. Igår (söndagen) körde jag med tekniken plugga och göra nåt kul samtidigt. HUR DÅ? undrar ni. Lätt. Spela in dig själv i photo booth medan du svarar muntligt på gamla tentafrågor :)))) :'D :)) Jojomänsan det var så roligt. Sen fick (tog) jag 10 minuters pauser däremellan för att skratta åt och beundra mig själv på film. Pluggandet blev nästan roligt!? Nästan. Kanske inte så effektivt.... men roligt. Nästan. Planerar nu bli känd rolig vloggare med nisch Tentaplugg.

Nåja nu är iaf tentan gjord. Jag malde sönder den BOUUJA!! Nä det gjorde jag inte. Varken metaforiskt eller på riktigt. Hade varit konstigt. Att mala sönder sin tenta när man just skrivit den?
Meeen tyckte iaf det kändes helt ok? PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ. (Har kollat på youtube Superwoman vlogs klipp så är aningens hyper. Försöker få ut det via caps lock.....)


Efter tentan hoppade jag på bussen. Skulle lämna in en check (hohoo! jag har en check). Steg av på hållplats, gick till nordea-kontor. Det var fel nordea-kontor. Gick till ett annat. Rätt kontor men de kunde bara göra hälften av mitt ärende. Tog tunnelbanan till hötorget. Såg Dasha, en bloggare. Gick till ålandsbanken vid stureplan. Kände mig lodig. Gick upp till deras reception. Det var fel reception. Blev nerledd till deras andra reception. Inte så lätt att veta vilken reception som är rätt. Fick andra hälften av mitt ärende ordnat. Gick till tunnelbanan. Spejade efter kändisar. Såg ingen. Tog tunnelbanan hem. Åt lunch. Cyklade med Jonas till gym. Lyfte massa skrot. Cyklade hem (btw första gången jag cyklar i stockholm?! Mer om det en annan gång)(finns många tankar om det).

Nu: youtube, blogg, mail osv-race.
Blid när jag lyfter #skrot
Kul att jag hittade de minsta vikterna att lyfta till denna bild?? :'D