När fredagsmorgon glimmar...

Idag var dagen då jag improvisationsuppträdde på yrkesgymnasiets julfest. Började dagen med ett CX-pass, hem och åt en skål blåbärsgröt (tyst! Orkar inte vara så duktig!! ....hehehehe). Sen iväg till Yrkes kl 9 där jag mötte upp Erica (som frågade, igår, om jag ville vara med och dansa) och tjejen som skulle sjunga och som vi skulle vara bakgrundsdansare till. Hade alltså ingen koreografi och stilen på låten är inte den jag dansar allra oftast till. Men vi *lattjade* runt, övade några gånger och det kändes helt bra. Lite vingligt, men bra. 
Låten var:


tUnG

Tjejen (som jag inte minns namnet på.. Ups sorry..!) sjöng den riktigt bra! 17 år, går första året på vård och jag menar hur lätt är det att ställa sig upp och sjunga himla Rihanna på scen framför hela skolan??!? Jag och E svajade väl mellan att känna oss halvt oklara, halvt halvcoola. Hela deras julfest kändes dock ganska oklar och vi var typ ett av två programpunkter som framfördes av eleverna. Annars höll typ lärarna tal för varandra eller nån åländsk variant på julevangeliet? Inga kritiska åsikter om det..! Menar bara att vi med vår kvarts ihopsvängda improdans ändå kanske tillförde nåt för själva programmet för skolans ELEVER..?

Efteråt var vi höga på adrenalin! Jag och E iaf. Sångtjejen var cool. Dagens ungdom? Jag firade med att handla mig en croissant på vägen hem och fikade den framför PH-avsnitt. Så god???!?!? Dagens fråga: Varför äter jag inte såna oftare??? jaja tur att man är ung ännu!(..........)