Påskpreparation

Vi har egentligen imorgon kvar i skolan innan påsklovet börjar men det är det nästan ingen som kommer ihåg. Så vi frågar varandra vad vi ska göra på ledigheten, duggan görs och lärarna önskar glad påsk. Det är ganska kallt men solen lyser när vi väntar på pendeltåget i Flemingsberg och då kan det inte annat göra än pirra till inne i magen vid hoppet om våriga dagar och påsklov när himlen är knallblå och påskliljor lyser i solen vid någon vindstilla husknut.

Mitt lov kommer bestå av tentaplugg men förhoppningsvis också sköna lediga dagar med långa promenader och gos med Moja som snart fyller år. 13 bast blir hon. Respekt.

Nu håller jag på med packningen inför vad som kommer bli den släpigaste, slitigaste och tyngsta resan hem till Åland på länge. Vem behöver ställa upp i spring- och hinderrace när man kan slänga upp 50 kg väskor på axeln och ta sig via knökfull och gassande/iskall buss och färja till Åland.. Triathlon? Gyttjebana?? HA! Testa anatomi/fysioterapikursen med tillhörande litteratur säger jag bara....!

Okej det var det. Ha en glad påsk!

 
 

Kommentera här: